Reconstructie van halfverharding door Terrastab met innovative verharding.
TerraStab

Reconstructie halfverharding Oosterhout

De Veekestraat in Oosterhout is een prachtig gelegen halfverharding aan de rand van de Vrachelse Heide. Echter, de zandweg is niet alleen maar mooi, voor de gemeente is de half verharding een continu terugkerende post van onderhoud voor wat betreft het herstellen van schades en gaten. In de loop der jaren zijn al diverse half verhardingen geprobeerd, maar geen enkele methode is er in geslaagd om het, té vaak, terugkerende onderhoud te voorkomen.

Reconstructie halfverharding

Terrastab heeft de reconstructie van een bospad bestaande uit halfverharding in opdracht gekregen en deze gestabiliseerd. Door een goed vooronderzoek, en de daaropvolgende keuze van de juiste bindmiddelen, realiseren we een gebonden verharding welke geschikt is voor alle soorten verkeer en een lange levensduur kent. Door 100% hergebruik van de aanwezige materialen heeft het pad haar natuurlijke uitstraling behouden. Het lijkt een half verharding, maar het is een natuurlijke gebonden verharding, welke zeer weinig onderhoud behoeft. Met deze techniek heeft Terrastab al veel opdrachtgevers verrast met de onderhoudsarme oplossing bij een reconstructie  van half verhardingen. Stof, kuilen en plassen behoren tot het verleden.

Natuurlijk product

Bij dit project is het product zo natuurlijk mogelijk gebleven. Bij intense belastingen en/of voertuigbewegingen kan er een slijtlaag aangebracht worden op de verharding. Deze slijtlaag kan uitgezocht worden door de opdrachtgever en is zeer geschikt voor wringend verkeer.

Neem contact op voor een duurzame en milieubewuste keuze.

Opdrachtgever: Gemeente Oosterhout

Projecten

Windturbinepark Sabinapolder

Windturbinepark Sabinapolder meer informatie

Aanleg hijsplateaus en toegangswegen Windpark Etten-Leur

Aanleg hijsplateaus en toegangswegen Windpark Etten-Leur meer informatie

Bermverharding N656 Tholen

Bermverharding N656 Tholen meer informatie

Aanleg werkvloer heistelling

Aanleg werkvloer heistelling meer informatie